NEĆETE NAĆI JEFTINIJU, BRŽU I UKUSNIJU POSLASTICU: Pečeni VANILA PUDING KOLAČ sprema se za TREN OKA i već imate sastojke


Sočan i ukusan kolač nestaće sa stola čim poslužite!


Sastojci:

4 jajeta

8 kašika šećera

2 vanilin šećera

15 kašika mleka

10 kašika ulja

15 kašika brašna

1 prašak za pecivo (10 g)

700 ml mleka

2 pudinga od vanile

5 kašike šećera

Priprema:

Tepsiju dimenzija 35×20 cm nauljite i pospite brašnom.

Umutite jaja sa šećerom i vanilom, dodajte mleko, ulje, brašno, prašak za pecivo i kratko umutite dok se sve ne izmeša.

Polovinu smese sipajte u pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 10 minuta (ne duže).

Za to vreme skuvajte puding.Vruć puding prelijte preko vrućeg kolača, prekrijte ostatkom testa i vratite u rernu da se zapeče oko pola sata.Vruć kolač po želji možete posuti kristal šećerom i ostaviti da se ohladi.

Izvor: Glossy

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Instagram

Oglas

spot_imgspot_img

Poslednje

Nije slanina, a ni jaja: Ove dve namirnice razaraju jetru i podižu holesterol do plafona

Evo šta kaže nutricionista Predrag Nenadić. „Neću da jedem jaja, dobiću holesterol!“ To su čiste nebuloze, tvrdi nutricionista Predrag Nenadić. Čuveni stručnjak Predrag Nenadić je jedan...

Trik sa belim lukom rešava nesanicu zauvek – evo kako funkcioniše!

Zvuči kao bajka, ali deluje! Otkrijte kako stari porodični trik sa belim lukom pod jastukom može poboljšati vaš san i doneti spokojne noći Beli luk...

Šta da uradite ako na telu nađete krpelja? Ovo je jedini sigurni način da ga uklonite

Krpelji su deo prirode i ako duže vreme boravimo na otvorenom, čak i ako su nam ruke i noge prekrivene odećom, krpelj se može...

Može vam spasiti život: ovo su prvi znaci infarkta, evo kako da pružite prvu pomoć (video)

Prvi simptomi srčanog udara trebalo bi svima da budu poznati, jer je veoma važno što pre pacijentu pružiti prvu pomoć i odmah pozvati lekara...

Zaboravićete na zatvor i tvrdu stolicu: Samo jedna kašika ove mešavine isprazniće vam debelo crevo, gotovo trenutno

Proces probave je vrlo komplikovan, zbog čega je neophodno da on prolazi neometano koliko je god to moguće. Ukoliko nešto naškodi probavi, to može...