Idealan predlog za ručak koji će vaša porodica obožavati – lako se priprema, a ukus će vas očarati


 

Sastojci:

1 pileće belo meso

malo putera

100 gr sira

100 gr šunke

1 glavica crnog luka

tartar sos

spanać

so

biber

 

Priprema:

Pileće belo meso odkostiti, podeliti na dva dela, ili četiri pa svaki deo zaseći i otvoriti.

Izlupati čekićem pa natrljati svaki deo sa malo putera i posoliti i pobiberiti po ukusu.

Na svako parče staviti komadić šunke i sira pa sa čačkalicama zatvoriti.

Poslagati u pleh.

Naseckati luk i naliti malo vode i ulja, pa staviti sve zajedno da se peče.

U toku pečenja belo meso povremeno okrenuti.

Pred kraj dodati nadevb oko belog mesa, ako je potrebno doliti malo vode i ostaviti da se do kraja sve zajedno zapeče, otprilike 15 minuta.

Služite uz sveže povrće i tartar sos.

Izvor: Glossy

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Instagram

Sponzor

spot_imgspot_img

Poslednje

Zaboravite na kupovne slatkiše. Nedelja je, a vi nemate ideju za poslasticu nakon porodičnog ručka? Vreme je da probate engleski puding od starog hleba. Veoma je...

GRČEVI U NOGAMA su samo jedan od mnogih: 5 znakova da ne unosite dovoljno MAGNEZIJUMA

Budući da učestvuje u stotinama metaboličkih procesa, magnezijum je veoma važan mineral i ključno je prepoznati njegov nedostatak na vreme Magnezijum je jedan od najobilnijih...

STARI SRPSKI HOROSKOP SA NEVEROVATNOM PRECIZNOŠĆU OTKRIVA: Evo kakva vam je sudbina određena na dan rođenja!

Otkrijte koji ste znak i šta to govori o vama Za razliku od horoskopa koji je čovekovu sudbinu određuje prema zvezdama, naš narod je u...

Stavite beli luk u UVO pre spavanja i pomoći će vam da se REŠITE BOLA, evo i kako

Lekovita dejstva belog luka su odavno poznata Beli luk čovek smatra lekom od davnina. Koristimo ga podjednako zbog zdravlja i ukusa koji daje jelima. Ostala dragocena...

NAKON 40-TE OVE NAMIRNICE SU APSOLUTNO ZABRANJENE: Niste ni sveni koliko su opasne po zdravlje!

Namirnice koje unosimo u organizam direkto utiču na naše zdravlje, zato pažljivo birajte hranu Prema rečima nutricioniste Marije Mališeve, posle 40. godine ljudi bi...