Najbolji prirodni lek za glavobolju, samo dodajte malo limunovog soka u ovaj napitak

Do glavobolje dolazi često, ali ponekad je teško otkriti prave uzroke. Ako se glavobolja pojavljuje rano ujutru, to svakako treba proveriti kod lekara jer može da ukazuje na veće zdravstvene probleme.

Lekaru bi se trebalo obratiti i ako se uz glavobolju javljaju promene vida, probave ili raspoloženja, te ako se pojavljuje napetost u vratu ili razdražljivost, ili pak ako se bol pojavi nakon udarca u glavu.

Veliki broj ljudi poseže za tabletama zbog glavobolje, ali se možete vrlo lako rešiti glavobolje i bez njih.

Samo uzmite limun, iscedite u jutarnju kafu i popijte. Radite to svaki put kada osetite da će vas glava zaboleti. Ovo bi trebalo ublažiti, ako ne i skroz otkloniti glavobolju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Instagram

Oglas

spot_imgspot_img

Poslednje

Zbog čega imamo čukljeve? Na bolno pitanje koje muči veliki broj Srba konačno imamo odgovor

Ovo je najčešći problem stopala kog nije bio pošteđen ni pračovek Ako ste pomislili da je u pitanju bolest novog doba, grdno ste se prevarili....

Smiriće bolne desni za tren oka: 4 kućna leka prava su blago, smanjuju otok i upalu

Ponekad je ovo bolno stanje prolazno i brzo nestaje, a ponekad je uporno, te je neophodna stručna pomoć Bol i upala desni mogu biti veoma...

Najlepša kratka imena za devojčice i dečake

U slatkom iščekivanju prinove, biranje imena novorođenče često je jedan od najvećih problema budućih roditelja. I dok jedni žele tradicionalno ime, drugi se radije...

Jedan sasvim neočekivani simptom može biti znak raka bubrega, a javlja se noću. Nemojte ga zanemarivati

Rak bubrega je smrtonosna bolest za koju istraživanja pokazuju da je češća kod muškaraca nego kod žena. Kako donosi Mayo klinika, rak bubrega obično...

Jeli smo ga u Jugoslaviji kao ludi, raste kao korov, a neverovatno je moćan lek

Kada ste poslednji put probali dud? Kad pročitate koje tegobe otklanja, poželećete da se siti najedete ovih slatkih plodova… Dud je pomalo zaboravljeno, ali ukusno...