Poboljšajte učinak u krevetu: Evo kako da rešite problem s EREKCIJOM potpuno prirodno, bez lekova

Statistike pokazuju da svaki peti muškarac ima problem u seksualnom funkcionisanju, a među njima je sve više muškaraca mlađih od 40 godina.

Savremeni stilovi života prepuni stresa i neizvesnosti odgovorni su za ove razorne brojke, a sve to narušava samopouzdanje, želju i moć muškaraca.

Stres i anksioznost su štetni za potenciju

Moderan način života i visoki zahtevi kao što su posao, obaveze i neizvesna finansijska situacija su najčešće izvor stresa za muškarce. Kada su pod velikim stresom, postaju preopterećeni, odsutni i defokusirani, pa je njihov učinak u krevetu takav: nemaju želju, erekcija je slaba i kratkotrajna.

Ovo je takozvana psihološka impotencija i javlja se kod mlađih muškaraca koji su inače savršeno zdravi. Glavni simptomi su da erekcija normalno postoji, ali kada je u pitanju seks, ona naglo opadne ili se erekcija jednostavno izgubi, bez obzira na to koliko je partner privlačan.

Jednom kada se doživi jedan neuspeh u krevetu, to može dovesti do straha od drugog neuspeha, što dodatno povećava stres i nervozu i dovodi do daljih neuspeha. Ovaj strah od veza manifestuje se smanjenim samopouzdanjem i stalnim zapitkivanjem: šta ako opet ne uspem, šta ako ne potraje dovoljno dugo, da li misli da je premalo za mene, šta ako ne želi više da me vidi , itd.

Slaba potencija utiče i na odnos sa partnerom

Pored ličnog nezadovoljstva i straha, niska potencija utiče i na partnera. Kada potencija nije zadovoljavajuća, pita se da li je na njoj: da li nije dovoljno privlačna i da li je njen partner voli. Ponekad može pomisliti da nije veran i da je to razlog slabe potencije. U svakom slučaju, to dovodi do otuđenja, izbegavanja intimnosti, svađa i svađa, što može dodatno pogoršati seksualno funkcionisanje muškarca. Na taj način se stvara „začarani krug“ neuspeha i stresa iz kojeg je teško izaći.

Prirodni preparati mogu biti rešenje

Prirodni preparati poput S-adenozilmetiona (SAMe), koji poboljšava raspoloženje, mogu biti odlično rešenje. SAMe povećava nivo serotonina, noradrenalina i dopamina u mozgu, pa je odličan protiv stresa, depresije i nedostatka motivacije. Na ovaj način SAMe vraća poljuljano samopouzdanje, motivaciju i energiju muškarcima.

Tamo gde je oštećenje potencije rezultat kombinacije fizičkih i psihičkih faktora, prirodni preparati koji sadrže beta-sitosterol mogu biti od velike pomoći. Za razliku od sintetičkih lekova, prirodni beta-sitosterol preparati su bezbedni za dugotrajnu upotrebu i mogu se uzimati bez lekarskog recepta.

Kada se koristi redovno, daje muškarcima slobodu i nezavisnost da imaju seks u bilo koje vreme i na bilo kom mestu, bez potrebe da brinu o tome da li su uzeli lek ili ne.

Takođe, beta-sitosterol ima dugoročne pozitivne efekte na mušku potenciju i sprečava kasnije komplikacije sa celim muškim reproduktivnim sistemom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Instagram

Oglas

spot_imgspot_img

Poslednje

Ruska lekarka otkriva doručak od 3 sastojka koji snižava pritisak i čisti organizam od toksina

Kada se ovsene pahuljice pripreme na ovaj način, dobija se dobra smesa za stimulisanje rada creva, ali i odličan izvor rastvorljivih vlakana, koja obavijaju sluzokožu želuca...

Zbog čega imamo čukljeve? Na bolno pitanje koje muči veliki broj Srba konačno imamo odgovor

Ovo je najčešći problem stopala kog nije bio pošteđen ni pračovek Ako ste pomislili da je u pitanju bolest novog doba, grdno ste se prevarili....

Smiriće bolne desni za tren oka: 4 kućna leka prava su blago, smanjuju otok i upalu

Ponekad je ovo bolno stanje prolazno i brzo nestaje, a ponekad je uporno, te je neophodna stručna pomoć Bol i upala desni mogu biti veoma...

Najlepša kratka imena za devojčice i dečake

U slatkom iščekivanju prinove, biranje imena novorođenče često je jedan od najvećih problema budućih roditelja. I dok jedni žele tradicionalno ime, drugi se radije...

Jedan sasvim neočekivani simptom može biti znak raka bubrega, a javlja se noću. Nemojte ga zanemarivati

Rak bubrega je smrtonosna bolest za koju istraživanja pokazuju da je češća kod muškaraca nego kod žena. Kako donosi Mayo klinika, rak bubrega obično...